Oicos stelt het nieuwbouwproject “De Smidse” voor bestaande uit 3 kantoren en 12 prachtige appartementen, zeer aantrekkelijk gelegen in het centrum van Bierbeek.


In een eerste fase werden een kantoor en 5 appartementen gebouwd. Deze fase is reeds volledig afgewerkt en uitverkocht. In de 2de fase, waarvan nu de verkoop start, worden nog 2 kantoren en 7 appartementen gerealiseerd. Het project werd met aandacht voor elk detail ontworpen en zal van de beste materialen en modernste technieken worden voorzien. Er is tevens een ondergrondse parking voorzien met ondergrondse parkeerplaatsen en garageboxen.


De locatie van De Smidse is ideaal, midden in het centrum van Bierbeek. Je vindt er een Delhaize supermarkt, apotheek, bank, aangename taverne, sportcomplex, cultureel centrum De Borre, openbaar vervoer (bushalte), …   


Alle appartementen beschikken over een zeer ruime en aangename leefruimte met open keuken, comfortabele badkamer, 1 tot 3 slaapkamers, rijkelijke lichtinval met zeer grote schuiframen en een zeer ruim terras. De ondergrondse parking geeft toegang tot de appartementen via een lift. De 2 gelijkvloerse appartementen zijn volledig op de tuin gelegen en kunnen genieten van een groot tuinterras en ruime privatieve tuinzone. Er is achteraan het perceel nog een gemeenschappelijke tuin voorzien voor het gehele gebouw.


De kantoren worden casco opgeleverd, de appartementen volledig afgewerkt schilderklaar. Voor de keuken, badkamer en vloerafwerking worden budgetten voorzien die u de gelegenheid geven om het appartement naar eigen smaak in te richten en alzo uw eigen ziel te leggen in uw toekomstige thuis (of investering). Eveneens bieden wij u vrijblijvend de mogelijkheid om met een interieurarchitect samen te werken indien u zich bij de keuzes van inrichting wenst te laten begeleiden.


De appartementen worden gerealiseerd volgens de modernste technieken en met kwalitatieve materialen. Er wordt een laag E peil van max. 50 vooropgesteld en bovendien kan makkelijk naar een E30 peil overgeschakeld worden met een minimale meerprijs, zodat u gedurende 5 jaar slechts de helft aan onroerende voorheffing betaalt. Een flinke besparing dus op uw energiebudget en op de te betalen belasting. De aankoop van een appartement in de Smidse is met andere woorden een duurzame investering !


De moderne en stijlvolle architectuur zal zeer in het oog springen in het centrum van Bierbeek en draagt de kwaliteit van het project uit. Dit project zorgt voor een stijlbreuk in het centrum van Bierbeek en is een trendsetter voor het realiseren van hedendaagse projecten in deze aantrekkelijke gemeente.


Indien u in het project geïnteresseerd bent, kan u contact opnemen met makelaar Jes Vastgoed, die kantoor houdt in de eerste fase van het project zelf (Hoogstraat 4 te Bierbeek) en bereikbaar is op het nummer 0494/193 215 - http://www.jesvastgoed.be

 

Ligging 


Het project is gelegen in het hart van Bierbeek, recht tegenover het gemeentehuis en vlakbij de Delhaize supermarkt, apotheek, aangename taverne, restaurant, bakker, sportcomplex, cultureel centrum De Borre, openbaar vervoer (bushalte), …


Ook het prachtige en rustige Meerdaalwoud ligt op wandelafstand, ideaal voor wandelaars, joggers en mountainbikers.


Bovendien is het project strategisch gunstig gelegen voor woon-werkverkeer naar Leuven of Brussel. Het industriepark van Haasrode en de toegang tot alle grote verkeersassen liggen op amper 5 minuten rijden.

 


Grotere kaart weergeven

Copyright © 2017. All Rights Reserved. OICOS.be