Logisch biedt verschillende diensten aan in het kader van de ontwikkeling van vastgoedprojecten.


Logisch en Oicos maken samen deel uit van één structuur waarin verschillende vastgoedprojecten worden ontwikkeld die u worden aangeboden.


Logisch ontwikkelt daarnaast ook vastgoedprojecten voor andere partijen in consultancy. De ontwikkeling van een vastgoedproject is een complexe, gespecialiseerde business geworden. Door de evolutie van de moderne technieken en de alsmaar strengere eisen op het vlak van stedenbouw, energie, technieken, wetgeving, financiering, fiscale afhandeling, .. is een professionele aanpak een must geworden bij de ontwikkeling van een vastgoedproject. Bovendien vergt de contractvorming met talloze partijen doorheen het gehele ontwikkelingsproces ook een specifieke kennis.


Indien u zich wenst te laten adviseren door Logisch in het kader van een vastgoed beslissing of wenst te laten bestuderen of uw eigendom in aanmerking komt om een vastgoedproject op te ontwikkelen, kan u vrijblijvend met ons contact opnemen. Wij staan u persoonlijk en met absolute discretie te woord.

 

Copyright © 2017. All Rights Reserved. OICOS.be